USKORO VIŠE INFORMACIJA ZA LJETO 2020 GODINU

MIAMI TOUR LJETO 2019

‘South Beach and Beyond’

ENGLESKI LJETNI KAMP U SAD-U 2019

Miami, Tampa, Orlando, Jacksonville, Florida Keys…

22. srpnja – 7. kolovoza 2019.

Provedite 17 dana na tropskoj Floridi. Putovanje započinje 7-dnevnim uživanjem u Miamiju na najboljim pješčanim plažama na Atlantskom oceanu. Šetajte beskrajnim pješčanim plažama ili se okupajte u toplom, kristalno-čistom moru. Prezalogajite u Ocean Drive-u u najboljim restoranima i klubovima. Nakon Miamija, na redu je 5-dnevni boravak u Orlandu te posjeti SeaWorld-u, NASA Space Center-u i tamošnjim shopping centrima. Uzbudljivi izlet završava s 3 dana boravka u Tampa. Izlet je namijenjen studentima i ostalim mladim osobama željnim zabave!

17 dana All-Inclusive! (prijevoz, ulaznice, vodič), Universal Studios/Islands of Adventure, South Beach, Seaworld, NASA Kennedy Space Center, Busch Gardens, MLB utakmica, MLS utakmica, AFL Tampa Storm, Miami tour, Daytona Beach, Biscayne Bay, Everglades National Park, Premium Outlet shopping, obilazak sveučilišta – University of Miami i University of Central Florida. Osim toga polaznici imaju priliku poboljšati znanje engleskog jezika (20 sati nastave).

Vrijeme prijave:

11.2.2019. do 22.4.2019.

 • Ispunite prijavnicu, potpišite ugovor i uplatite prvu ratu do 22. travnja 2019.
 • Mogućnost plaćanja u ratama (cijeli iznos mora biti uplaćen do 22.6.2019.)

Kako se prijaviti:

Za rezervacije i pitanja nazovite 01/2422-343 ili nam pošaljite upit na msoucie@cas.hr

 

Preuzmite materijale i dokumente

Preuzemite ponudu u pdf formatu
MIAMI TOUR PONUDA
Preuzemite raspored u pdf formatu
MIAMI TOUR RASPORED
Preuzemite pristupnicu u pdf formatu
MIAMI TOUR PRISTUPNICA

Bilo je stvarno super i dobro organizirano. Vidjeli smo jako puno... spomenike, muzeje. New York mi se najviše sviđa, drugačiji je, neobičan, nikad nisam bila u takvom gradu. U Washingtonu, najljepši su mi spomenici. Amerikanci su totalno otkačeni, za zabavu, pristupačni, otvoreni

Sanja B. Oduševljenja sam

Bilo je odlično i smatram da bi za svakoga tko još nije bio ili tko je bio, ali želi još bolje upoznati Ameriku, bilo dobro otići s Hrvatsko-američkim društvom, koje je to sjajno organiziralo, smatram da se može i jako dobro zabaviti, ali uz to i mnogo toga naučiti.

Luka HOdlično iskustvo

Mislim doći u istom aranžmanu i sljedeće godine, uživala sam u svakoj sekundi. Je, nedostajala mi je hrvatska hrana, obitelj, prijatelji, ali društvo je bilo tako dobro i toliko smo toga vidjeli, sve ono što sam gledala na televiziji, čitala u knjigama. Meni je ovo potpuno novi svijet, jer prvi put sam izvan Evrope, novi kontinent.

Lana M

Hrvatsko-američko društvo s ponosom najavljuje Miami ljetni kamp koji će se održati u Miamiju (7 dana) i Orlandu (6 dana) i Tampa (3 dana). U proteklih 12 godina organizirali smo ljetne kampove diljem SAD-a i omogućili preko 150 učenika od 13-25 godina da nauče engleski i posjete velike gradove u SAD-u. Sudionici ovog kampa će moći posjetiti istočnu obalu SAD-a, poboljšati engleski jezik i doživjeti američku kulturu i način života, a sve to putem posjeta prestižnim sveučilištima, muzejima, sportskim i ostalim atrakcijama!

Vaš američki vodič ima veliko iskustvo vođenja malih grupa i omogućit će svim sudionicima nezaboravan boravak u SAD-u kao i učenje izvornog engleskog jezika.

DATUM LJETNOG KAMPA: od 22. srpnja do 7. kolovoza 2019.

Cijena uključuje:

 • povratnu zrakoplovnu kartu (Zagreb-Miami)
 • polupansion (smještaj i 2 obroka dnevno)
 • ulaznice za muzeje, institucije, utakmice
 • 24 satni nadzor i telefon dostupan od 0 od 24 – minimalno 20 sati nastave engleskog jezika
 • organizirani prijevoz na sve lokacije
 • detaljna pomoć prilikom ispunjavanja vize – putno osiguranje
 • informativni seminar po dolasku u SAD
 • službenog vodiča pri obilasku sveučilišta – administrativne troškove organizacije
 • brošuru sa svim važnim informacijama

Cijena NE uključuje:

 • troškove izdavanja američke vize
 • džeparac (preporučujemo minimalno 400 USD)
 • troškove osobne prirode

Požurite jer je broj mjesta ograničen!

 

Zadnji rok prijave je 22.4.2019.

OTVORENE PRIJAVE

Miami Tour ljetni kamp u SAD-u 2019

01/2422-343

msoucie@cas.hr

PRATITE NAS