UČITE ENGLESKI

Hrvatsko-američko društvo nudi raznolike dinamične tečajeve engleskog namijenjene EFL polaznicima u Zagrebu.

Koji tečaj je najbolji za vas?

Zajednička točka svim ovim tečajevima je stručnost predavača koji su svi visoko-obrazovani izvorni govornici engleskog jezika koji će vam pomoći da naučite engleski u što kraćem roku. Tečajevi su strukturirani tako da maksimiziraju rezultate i nauče vas govoriti, pisati i čitati na engleskom brže od konkurencije.

“I really enjoyed our lessons. Thank you for helping me improve my English. My job requires a lot of meetings so I have to communicate clearly.”

Margareta Š.

“My daughter really enjoyed her SAT lessons. ”

Lidija M.

Engleski za odrasle

Umorni ste od klasične nastave i nedostatka napretka u usvajanju engleskog jezika?

Ide li Vam na živce nemaštovitost i nefleksibilnost staromodnih i iz ropotarnice izvučenih predavača?

Pravo rješenje Vas čeka u našem novom čvorištu, stručno stvorenom za sve one koji žele hitro i bez velikih muka svladati moderan engleski jezik te za one napredne koji su željni novih jezičnih izazova naprednog i poslovnog engleskog.

U jedinom engleskom čvorištu u Hrvatskoj čeka Vas ekipa mladih i stručnih izvornih govornika engleskog jezika pretežito iz Sjeverne Amerike.

Ovaj program uspijeva u vrlo kratkom vremenskom razdoblju osposobiti polaznike da (pro)govore engleskim jezikom bez straha i opterećenja razmišljanjem o gramatičkim pogreškama dok istodobno usvajaju pravilan gramatički izražaj. Rad u malim grupama uz individualni pristup svakom polazniku, omogućuje da svatko govori veliki dio sata i tako stječe samopouzdanje i svijest o vlastitom napretku.

Druženje i rad s izvornim govornicima omogućuje stalno uspoređivanje kultura i sustava bilo američkog, kanadskog, australskog ili britanskog s hrvatskim običajima i načinom života. Međusobni susreti grupa, debate i zajednički sati druženja nakon nastave polaznika i stranaca također doprinose kvalitetnijem usvajanju i stjecanju govornih vještina i znanja engleskog jezika.

U tijeku je i proces institualnog povezivanja sa ustanovama za visoko obrazovanje u SAD-u koji će biti od velike koristi našim polaznicima. Raznolikost i zanimljivost tema, izmjena mnogobrojnih aktivnosti, korištenje poticajnih i interesantnih materijala samo su dio ove uspješne programske priče.

Nastava je pokriva čitanje, pisanje, gramatiku, konverzaciju i debate koristeći TV, CD, DVD i video pomagala.

UČLANITE SE

Vaše članstvo će biti aktivirano kada uplatite godišnju članarinu i potpišete (papirnatu) prijavnicu.
Članarina se može uplatiti osobno na adresi Hrvatsko-američkog društva, Petrova 119.
U roku od 2 dana dobiti ćete podatke za uplatu (poziv na broj + žiro račun za uplatu) na Vaš e-mail. Hvala!