PRVI HAD-OV LJETNI KAMP

Kamp smo započeli sa znanošću te su djeca izvodila razne pokuse poput izrade vulkana i lava lampe. Idućeg dana bavili smo se prirodom, pa su naši polaznici učili o raznim staništima i zabavnim činjenicama vezanim uz životinje.

Ljetni Kamp Zagreb

Trećeg dana otkrili su svijet Indijanaca izrađujući svoje dreamcatcher-e, perjanice i wigwam. Sljedećeg dana otputovali smo u prošlost. Zaputili smo se u lov na dinosaure, iskapali njihove kosture, izrađivali kameni nakit, spiljske slikarije te katapulte.

Prvi HAD-ov Ljetni Kamp Zagreb 2017

Zadnjeg dana polaznici su pohađali školu za špijune, gdje su naučili različite načine pisanja nevidljivom tintom. Na kraju dana otišli su u lov na blago, kojeg su uspješno završili te tako zaslužili i svoje diplome. Uživali smo u ovom ljetnom kampu i jedva čekamo proljetni kamp!

Hvala na divnom druženju ovih par dana. Sto se Maris i dojmova tiče sve je bilo super!
Tako da Vam ih prenosim u cijelosti. veliki pozdrav

Nina K.

Greta je uživala!

Mladenka D.

Hvala, vidimo se iduce godine ponovno.

Darko L.

Lucija je uživala!
Kreativan pristup novim sadržajima. Usvajanje sadržaja koji su različiti od drugih sličnih kampova, radionica. Sviđa mi se što grupe nisu bile prevelike, odnosno bile su optimalne veličine. Djetetu se jako svidjelo, s veseljem je odlazila u kamp. Jako dobro radi upotrebe engleskog jezika.

Ivana P-

Hvala Vam na zanimljivom i prekrasno organiziranom kampu za djecu.

Katarina B.

Iznimno sam zadovoljna brojem i raznovrsnošću aktivnosti, ugodnim pristupom i predanim radom voditeljica, obiljem didaktičkog materijala kao i ponuđenim obrokom. Rado ću uključiti dijete u sve slične ponuđene aktivnosti.

Ivan G.

Jako smo zadovoljni i kampom i voditeljima.

Tina B