Skip to main content

Često postavljenja pitanja o online učenju

U ovom članku odgovaramo na česta postavljana pitanja vezano za online učenje.

Vaš i naš konačni cilj sa online učenjem engleskog jezika je da što brže, jednostavnije i kvalitetnije naučite engleski jezik. Mi Vam želimo pomoć tako da povećamo Vaš vokabular, da Vam pomognemo da pravilno koristiti gramatiku, da steknete samopouzdanje i još mnogo toga.

Koliko ljudi bude u online učionici? 

Online učenje se može odvijati jedan na jedan ili u manjim grupama. Individualn nastava (jedan na jedan) podrazumijeva privatne sate, sami birate vrijeme i dane kada će se nastava odvijati. Nastava se orijentira prema Vašim potrebama. Na online grupnim učionicama učite jezik s drugim polaznicima. Međusobno se možete vidjeti, čuti i razgovarati, te pratite program koji je za Vas pripremio Vaš English leader.

Kako izgleda učenje online?

Mi koristimo posebnu platformu koja nudi veliki raspon mogućnosti za kvalitetnu  komunikaciju te pračenje nastave, npr video, zvuk, PPT, opcije za dijeljenje datoteka, digitalna ploča. Sve Vam ovo omogućava vrlo kreativno i kvalitetno učenje!

 

Trebam li mi udžbenik?

Udžbenici ili ebook ću biti obavezni za naš Youth English Club program za mlade, no drugi tečajevi nude različite izvore za učenje pa udžbenici nisu potrebi.

 

Tko je moj/a English Leader?

Večina naših English leadera dolazi iz svih strana svijeta npr: ​USA, Kanada, Irska, Velika Britanija, Australia, itd. Večina naših English leader imaju fakultetsko obrazovanje ili certifikat i/ili diplomu za predavanje engleskog jezika (CELTA, DELTA, DipTesol, Tesol, i sl.).

No, također imamo kvalificirane i fakultetsko obrazovani English Leaders koji su iz hrvatske te zvuče kao izvorni govornici.

 

Izaberi tečaj engleskog jezika koji najbolje odgovara tvojim potrebama!

U moru online tečajeva, mi Vam nudimo besplatni probni sata. Tako možete isprobati različite tečajeve ili English leadere, te nakon toga se možete odlučiti što Vam najviše odgovara. Dogovite još dana besplatni probni sat.

 

Mi se nadam da ćete probati našu online nastavu te možda će Vam se baš ovaj tip učenja jako sviđati! Pročitajte više o prednostima online učenja.

 

PRIJAVITE SE JOŠ DANAS

1
Kontakt
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right