Skip to main content

Prednosti učenja engleskog jezika preko interneta

Postoje mnoge prednosti online učenja tj. e-učenja. Jedna je od najvećih prednosti je da možete učiti iz udobnosti vaše fotelje.

Mnogi svjetskih fakulteta poput Harvarda i Oxforda već odavno održavaju online nastavu.

Jeste li razmišljali kako bi bilo dobro da možete iz udobnost vaše fotelje ili krevet učiti engleski jezik u stvarnom vremenu sa izvornim govornikom?

Mnogi vole online učenje, ali također mnogi bez razloga bježe od njega.

Dopustite da vam predstavimo prednosti online učenja

Prednost online učenja

1. Online učenja je jednako kvalitetno kao i u učionicama 

Neki vjeruju da je učenje u učionicama bolje nego online učenje, ali to ne mora biti tako. Naš tip online učenja se odvija u stvarnom vremenu sa iskusnim izvornim govornicima. Imate ćete osjećaj kao da ste u stvarnoj učionici iako se zapravo nalazite doma na omiljenoj fotelji ili u krevetu, te učite jezik iz udobnosti Vašeg doma.

2. Nema putovanja

​Ne gubitka vremena na putovanje. Kvalitetno trošite Vaše dragocijenjeno vrijeme s našim English leaderima i ostalim polaznicima,

3. Fleksibilnost

Individualna nastava Vam omogućavam da sami birate termin. Naši English leaders su dostupni su kroz cijeli dan.

Što Vam je potrebno da krenete sa online učenjem engleskog jezika?

Da bi online učenje bilo što kvalitetnije, postoje nekoliko uvijeta koji su nužni za kvalitetno online učenje:

Internet veza

Najvažnijija stvar kod online učenja je stabilna i pouzdana internet veza. Stabilna internetska veza smanjuje mogućnost pojave tehničkih problema, poput zamrzavanje ekrana, pucanja veze ili prekida zvuka. Nekad mobilni internet zna biti puno stabiliniji i pouzdaniji nego Vaš kućni internet. 

Računalo ili neki drugi uređaj

Za učenje online možete koristiti Vaše računalo, laptop, notebook, ipad, ili čak pametni telefona. Učenje preko računala ili laptopa omogućavam veću sliku i daje osjećaj kao da ste u učionici.

Slušalice i mikrofon

Ukoliko imate pametan telefon, uz njega ste dobili kvalitetan set slušalica koje dolaze zajedno s mikrofonom. Da biste izbjegli jeku ili eho tijekom nastave, te da biste osigurali sebi kvalitetan i jasna zvuk potrebne su Vam kvalitetne slušalice koji imaju mikrofon.

Web kamera

Web kamera nije obavezna, ali se preporučuje pogotovo ako imate individualnu nastavu. Skoro svi laptopi imaju ugrađene web kamere te svaki pametni telefon ima kameru. Koristeći web kameru dobijete osjećaj kao da ste u učionici te možete vidjeti Vaše English leader i ostale polaznike.