Skip to main content

Priprema za SAT ispit test sposobnosti za upis na fakultete u inozemstvu i sveučilišta u Americi.

Životni san Vam je studirati u inozemstvu?

Tu smo da Vam pomognemo!

Ako žele upisati studij na na fakultetu u inozemstvu i na sveučilišta u Americi, prije svega morate odabrati sveučilište, fakultet i na kraju program studiranja. Te nakon toga morate položiti jedan od standardiziranih testova.

Najveći problem koji hrvati susreću tijekom testova je to što se ne pripremaju za testove, pa su rezultati najčešće porazni. Standardizirani testovi su skupi te s našim iskusnim mentorima uštedite Vaše dragocjeno vrijeme i novac.

Hrvatsko-američko društvo Vam pruža adekvatnu pripremu za sve SAT i TOEFL ispite

SAT test - SAT probni ispit - SAT pripreme u Zagrebu!

Što je SAT test?

SAT test je potreban za sve učenike koji žele studirati u SAD-u. Test se sastoji od dva dijela: engleskog i matematike. Test poseban naglasak stavlja na vokabular i razumijevanje.

Naše SAT test pripreme

Naše SAT pripreme u Zagrebu obuhvaćaju strategije i trikove za ostvarivanje što boljeg rezultata na testu. Naš savjet je da se s pripremom počne već u prvom ili drugom razredu srednje škole. Minimalni skor za dobivanje sportske stipendije je 800 bodova.

Našim pristupom

Usredotočujemo se na upoznavanje polaznika s SAT ispitnim materijalom i samim formatom. Polaznicima nudimo SAT pripremne testove sa College Board webstranica te najnovije SAT ispitePrilagođavamo se svakom pojedinom polazniku te se fokusiramo na područja u kojima je potreban rad da bi se postigle visoke ocijene od prvog polaganja SAT testa.

Glavni nam je cilj

Povećati samopouzdanje naših polaznika kako bi bez nervoze i straha savladali SAT testove i postigli svoje željene rezultate SAT ispita.

Posjetite naš probni SAT ispit te utvrdite Vaše prednosti i slabosti, postavite Vaše ciljeve i napravite program prema Vašim potrebama.

DATUMI ZA SAT PROBNI ISPIT 

  • Subotom u 8:30 (datum naših SAT probnih ispita)

 

GLOBAL SAT EXAMS 

7.10.2023. (apply by 22.9.),

4.11. 2023. (apply by 20.10.),

2.12.2023. (apply by 17.11.)

9.3.2024.

Svoje mjesto rezervirajte još danas na broj tel. 01/ 2422 343 (tražite Michael-a) ili putem emaila: msoucie@cas.hr