Skip to main content

Ljetni tečajevi engleskog jezika

Ljetni tečaj engleskog jezika

Više nije potrebno čekati do početka akademske godine kako biste počeli učiti engleski jezik, jer od 18 lipnja 2018, nudimo intenzivni ljetni tečaj engleskog jezika za postojeće YEC članove ali i za sve osobe koji se još nisu susreli s programom Hrvatsko-američkog društva.

Ljetni intenzivni tečaj engleskog jezika u Hrvatsko-američkom društvu dat će vam priliku da koristite engleski tijekom sata i što je još važnije – izvan njega. Koristimo mnoge aktivnosti i izvore koje možete koristiti i kod kuće ili gdje god se nalazite. Učinite engleski da biste postigli svoje ciljeve na što brži mogući način.

KONTAKT

Ljetni tečaj engleskog jezika

je idealan izbor ako u kratkom vremenu trebate naučiti koristiti engleski jezik.

Kada?

Tijekom lipnja i srpnja organiziramo ljetni intenzivni tečaj engleskoga jezika. ⠀

Voditelji?

Naši programi su kvalitetni i vođeni od visoko kvalificirani i iskusni profesori od kojih su mnogi izvorni govornici engleskog jezika koji koriste najnovije svijetske metode poučavanja i suvremeni nastavni materijale koji jamči uspjeh i zabavno učenje, te usvajanje jezika s lakoćom i na prirodan način.

Što nudimo?

Konverzacijski, opći engleski i poslovni engleski tečajeve te FCE, CAE, CPE, BEC, IELTS, TOEFL i SAT pripreme.

Početak tečaja:

Ponedjeljak 18. lipnja 2018 pa sve do 20. Srpnja 2018.

Male Grupe i Individualna Nastava

vode kvalificirani i iskusni izvorni govorinici kroz komunikacijski pristup.

Individualna nastava ponuda od 10, 20 ili više sati.

Jeste li znali?

Intenzivno učenje engleskog jezika sa kvalificiranim i iskusnim izvornim govornikom je najuspješniji način učenje stranog jezikaIzvorni govornici osigurava da se  nastava vodi isključivo na engleskom jeziku.