Skip to main content
Uncategorized @hr

NOĆ KNJIGE U HRVATSKO – AMERIČKOM DRUŠTVU

By 14 siječnja, 201715 siječnja, 2017No Comments

Pred nama je Noć knjige 2015., manifestacija kojom obilježavamo Svjetski dan knjige i autorskih prava kako bismo afirmirali kulturu čitanja, potaknuli razgovor o literaturi, podigli svijest o važnosti knjige u svakom društvu i svakom vremenu. Noć knjige 2015. održat će se 23. travnja 2015. godine.

Program Hrvatsko – američkog društva u Noći knjige:

Matineja- dnevni program za najmlađe

13:00 – 14:00 Predstava ‘The Enormous Turnip’

Djeca iz Dječjeg vrtića “Zvjezdica” će izvesti predstavu “The enormous turnip / Djed i repa” na engleskom jeziku, kojoj će predhoditi glasno čitanje razvojne priče.

Sudjeluju: djeca iz Dječjeg vrtića Zvjezdica

Večernji program Hrvatsko – američkog društva / Američka knjižnica Petrova 119

17:30 – 22:00 YOUTH ENGLISH CLUB

Članovi Klubova za mlade HAD-a (YEC/SEC) – (djeca od 1. razreda osnovne do 2. razreda srednje škole) natjecat će se u različitim aktivnostima kao što su: Lego Demo, natjecanje u sricanju / Speling Bee, Disney Bingo, Book Summary Challenge, Locked Strategy Challenge, Character Acting/Word Association…

Djeca će biti grupirana po razredima i organizirana u 4 različite aktivnosti od kojih svaka traje 20 min. Svakih 20 min. će prelaziti na drugu aktivnost koja će biti prilagođena njihovom uzrastu. Baza za sve aktivnosti je knjiga, a cijeli program će se odvijati na engleskom jeziku.

Sudjeluju: Članovi Kluba za mlade Hrvatsko-američkog društva (djeca od 1. razreda osnovne do 2. razreda srednje škole)

19:00 – 20:00 – Gošća iz SAD-a Ann Filemyr /Vice President of Academic Affairs & Dean Southwestern College/ će čitati poeziju iz svoje knjige ‘Love Enough’ za koju je 2012. godine dobila nagradu /2012 Prize For Poetry Awards/

Prodajne akcije i popusti

Hrvatsko – američko društvo / Američka knjižnica, Petrova 119

18:00 – 20:00 Postanite član Američke knjižnice Promotivene cijene knjiga u izdanju Hrvatsko – američkog društva (Ugledni hrvatski znanstvenici u svijetu, Žuta žetva i Zelena žetva – Indijanske kuharice). Happy hour – 50% popusta na učlanjenje u knjižnicu ili obnovu članstva.

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.