Skip to main content
1 Step 1
YOUTH ENGLISH CLUB PRISTUPNICA
ŠKOLSKA GODINA 2022. / 2023.

Dob: od 1. do 8. razreda OŠ (uz suglasnost roditelja/skrbnika)

Iznos: LJETNI UPIS - 5.150,00 kn (nepovratni dio članarine 400 kn  +  10 obroka od 475 kn)

           JESENSKI UPIS – 5.550,00 kn (nepovratni dio članarine 400 kn + 10 obroka od 515 kn)


Svojim članovima nudi:

-                 besplatno članstvo i posudbu knjiga u knjižnici HAD-a

-                 pristup stručno vođenim radionicama konverzacije, čitanja i pisanja na engleskom jeziku (cca 130 sati)

-                 pripreme za ‘Cambridge Young Learners Exam’ ispite

YOUTH ENGLISH CLUB PRISTUPNICA
Osobni podaci člana (Molimo Vas, popunite obrazac u potpunosti):
ODABERITE LOKACIJU:
ODABERITE TERMIN (ne garantiramo odabrani termin):
uto-čet:
pon-sri:
PLATIT ĆU:
želim da moje dijete postane član Youth English Cluba.

PRAVILNIK O PONAŠANJU

Kako bi osigurali kvalitetniji i učinkovitiji program za Vaše dijete, a koji bi se odvijao u kreativnoj i pozitivnoj atmosferi odlučili smo pojasniti neka pravila ponašanja.

VERBALNO UPOZORENJE - Ukoliko se polaznik loše ili nepristojno ponaša te time remeti mir voditelj/ica će ga verbalno upozoriti da takvo ponašanje nije primjereno te da će nastavi li se tako ponašati dobiti ukor.  Kada polaznik svojim neprimjerenim ponašanjem i dalje remeti normalni tijek programa te time oduzima kvalitetno vrijeme ostalim polaznicima voditelj će mu dati ukor sa sljedećim posljedicama:

UKOR 1 – roditelji će biti obaviješteni telefonski i pismeno o razlozima za dobivanje ukora te biti zamoljeni da porazgovaraju sa djetetom kako bi se taj problem riješio.

UKOR 2 – roditelji će biti obaviješteni telefonski i pismeno da će polaznik biti udaljen iz programa na tjedan dana. Također, roditelji će biti pozvani na sastanak s voditeljem i direktorom programa kako bi zajednički riješili problem.

UKOR 3 – Ovim ukorom polaznik/ica će biti TRAJNO udaljeni iz programa, roditelji će biti obaviješteni telefonski i pismeno te biti obavezni platiti ostatak godišnje članarine u roku od 14 dana od stupanja na snagu ovog UKORA.

VAŽNA NAPOMENA: Polaznik koji dobije jednu od gore navedenih mjera NEĆE samostalno biti poslan kući bez prethodnog odobrenja roditelja.Namjera gore navedenih mjera je da osiguramo kvalitetan program za SVE polaznike programa. Hvala na razumijevanju.

IZJAVA O DAVANJU SUGLASNOSTI

kao roditelj/skrbnik želim da moje dijete postane član Youth English Cluba te dobrovoljno dajem privolu HAD-u  da može obrađivati moje osobne podatke kao ipodatke mojeg djeteta (navedene u pristupnici) u svrhu

molim izaberite jednu ili više kučića

Vaši osobni podaci se neće prosljeđivati trećim osobama. Podaci će se obrađivati povjerljivo i snjima će se postupati skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka 2016/679 (GDPR) i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (NN42/2018) te će koristiti samo u svrhu u koju su dani. Svoju prijavu u svakom trenutkumožete povući.

Vaše članstvo bit će aktivirano trenutkom uplate godišnje članarine. Molimo Vas da kontaktirate naš ured (Mobitel: 091 2422 343) oko detalja uplate. Hvala.

Petrova 119, 

10 000 Zagreb, Hrvatska

Tel. +385 1 2422 343 

Fax. +385 1 2422 347, 

E-mail: msoucie@cas.hr 

http://www.cas.hr

Voditelj zbirki osobnih podataka: Hrvatsko-američko društvo, Odranska 6, Zagreb; OIB:99654151969           


keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right